Autor: FoNet

Novi Sad
24.06.2024.
12:41
Apelacioni sud u Novom Sadu produžio je za još dva meseca pritvor bivšem predsedniku Vojnog sindikata Srbije Novici Antiću do 27. jula.
  • eLena

    24.06.2024 14:38
    Tužioci i sudije želim vam da se vi nađete u koži ovog čoveka i svih drugih koje nezakonski maltretirate.
  • Realnost

    24.06.2024 14:12
    Realnost
    Ne znam šta si hteo postići, ali sujeta te pojela, čiji rat si vodio i protiv koga možda ti znaš, a bilo je toliko bitnih stvari za svakog pojedinca da si samo za.ebao šansu da se to reši! Tvoje je bilo da se boriš za malog pojedinca, a ne da biraš podobne, svakako takvi nikom ne trebaju a najmanje vojsci i Srbiju!!! A za ovu ciganiju za koju te terete i za koju prave probleme ponedincima koji to nikako nisu zaslužili za to si reci sam sebi šta trebaš!!!! Srećno ti bilo, s tim ti moraš da živiš!!!
  • Vosa

    24.06.2024 13:29
    Nego, do kad je Radojicicu produzen pritvor?
  • lajlo

    24.06.2024 13:23
    Jer u zemlji mora biti samo jedan agent FSB - onaj ordenonosni.
  • Rampelstiltskin

    24.06.2024 13:19
    Samo još jedan u nizu primera da živimo u jednom veoma represivnom sistemu sa vrlo jasnom tendencijom zloupotreba svih poluga moći od strane aktuelne vlasti. Nemam više ni trnuku nade da se stanje stvari u ovoj zemlji može promeniti na bolje, pri čemu je ovo društvo osuđeno na propast. Vrlo je poražavajuće svedočiti tome, dok značajan udeo tog istog društva nesvesno ili polusvesno prodaje svoju sadašnjost i budućnost za šaku pirinča omogućujući svojim tiranima da ga satiru. Iskreno se nadam da neko pravi hronologiju svih ključnih dešavanja za sve ove godine vladavine naprednjaka, da danas sutra jasno vidimo šta smo dozvolili da nam se desi.
  • Nikola

    24.06.2024 13:08
    Samo je jedan način
    Da se ovo zlo iskoreni. Opasnost od korumpiranih političara je uvek postojala, ali glavno zlo dolazi od poslušnika vlasti, koji sede na funkcijama "pravde". Ti ljudi nemaju moralni dignitet da se suprotstave i rade po zakonu. Prva lustracija je trebala početi 5.oktobra. Sada bi imali bar mrvice od zdravog sudstva i tužilaštva.
  • Zemlja čudesa

    24.06.2024 12:58
    Sudsko beščašće
    Nadam se da je čovek potpuno čist pred zakonom i da neće uspeti ništa da mu nakaleme tako da može barem da naplati to maltretiranje,

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna